Home

Sing In Body udbyder flere forskellige typer af undervisning

lille introduktion / overordnet beskrivelse

 

knap11

Sangundervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger og ønsker.

I arbejdsprocessen med den lettere øvede elev lægges vægt på et solidt håndværk og at teknikken kommer til at fungere optimalt. Der vil dog også blive arbejdet med det musikalske udtryk og et individuelt kunstnerisk udtryk.

For den mere trænede elevs vedkommende arbejdes der med at finpudse teknikken, således at den helt individuelle klang, der er i enhver stemme kommer frem og at sangerens udtryk bliver helt hans/ hendes eget. Der arbejdes fra en mere specifik kunstnerisk vinkel, så det udtryk eleven selv måtte ønske at have bliver mere præcist.

I undervisningssituationen lægges vægt på at der foregår en ligeværdig kommunikation og udveksling mellem lærer og elev, så undervisningen får karakter af et samarbejde omkring elevens udvikling. Der bliver altid taget udgangspunkt i elevens ønsker og behov og ud fra disse udstikkes i fællesskab en fremadgående retning.

Ønsker vedr. specifikke problemstillinger rent sangteknisk er velkomne, ligeledes tilbydes rehabilitering af skadede eller trætte stemmer.

Ønskes der et specieldesignet forløb frem mod en audition eller optagelsesprøve på en videregående uddannelse er dette også en mulighed.

Sangteknisk undervises der i både klassisk og rytmisk sang. Indenfor den rytmiske sang undervises i alle undergenrer, der undervises dog ikke i effekter som f.eks growl og belting.

Sanglærer er Christina Falk Nielsen – certificeret sanglærer i Voicembodiment v/ Anne Rosing

Regler for Afbud: Aflyser sanglæreren erstattes undervisningen. Aflyser eleven erstattes undervisningen ikke.

 

“Jeg har gået hos SingIn Body i fire år og har udviklet mig virkelig meget – allerede efter jeg havde været der et par gange. Jeg har gået hos mange andre undervisere i forskellige teknikker, men hos Christina har jeg fundet den metode som har rykket allermest for mig. Jeg sætter stor pris på Christinas evne til, at formidle hele kroppens rolle i sangen. Den kobling har været utrolig vigtig. Christina er en kæmpe støtte, der forstår at nuancere sin undervisning efter hvem man er, og hvor.”

– Katja De Neergaard

Jeg har modtaget sangundervisning af Christina i fire år, og har altid været glad for det. Jeg har rykket mig virkeligt meget i den tid. Hun er utrolig dygtig til at arbejde med individet, både sangteknisk og udtryksmæssigt. Jeg har selv været meget glad for at Christina er god til at finde den enkelte sangers styrker og svagheder og derved arbejde målrettet og resultatorienteret med mig. Derudover er jeg meget glad for Christinas måde at få hele kroppen ind i sangen og på den måde få et godt personligt udtryk ud gennem sangen.

 – Jonas Juul Lethenborg

Jeg har gået til sang hos SingIn Body i et halvt års tid og har på den korte tid oplevet en enorm udvikling med Christinas sangundervisning. Hun sørger for at tilpasse undervisningen, så den passer perfekt til lige den sanger man er. Hun sætter retningslinjerne, men giver samtidig plads til egen medbestemmelse og personlighed i form af sangvalg og fortolkning. Der lægges dermed stor vægt på at ingen sangelever er ens, således at man får mulighed for at finde sine styrker. Undervisningen har givet mig brugbare teknikker og en stemme, som er langt mere fyldig.

 – Tilde Top

Jeg har gået til sang hos Christina i ca. to år og været rigtig glad for det. Christina er god til at arbejde målrettet med de stemmetekniske ting jeg har ønsket at udvikle. Derudover er hun rigtig sød og undervisningen finder altid sted i en positiv og rar atmosfære. Hun har altid været åben over for de forskellige sange og musikalske genrer jeg har ønsket at arbejde med. Derudover er hun også god til at inspirere til nye sange, valg som jeg ikke selv ville have fundet på.

 – Anne Smaakjær

Der udbydes ikke skuespilundervisning pt

 

 

SingIn Body holder audition på alle roller til den verdenskendte musical Hair. Er du klar til at udvikle dine performanceegenskaber og stå i rampelysets skær til maj, har du nu muligheden for være en del af vores musicallinje.

Hvert år udbyder vi et professionelt undervisningsforløb i drama, dans og sang for unge i alderen mellem 16-30 år. Vi har fokus på at udvikle og forfine den enkelte elevs egenskaber, så du eksempelvis er rustet til at søge videre på andre musicalskoler rundt i verden. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs færdigheder og potentiale og arbejder frem mod produktioner af musicalen Hair.

AUDITION – du skal både deltage i del 1 og 2:
– 1. DEL: Vi holder audition på sang og skuespil den 30. og 31. oktober, hvor du vil få tildelt en individuel tid mellem kl. 18.00 – 22.00. Her skal du fremføre en sang fra Hair samt en valgfri monolog på maks. 2 min. Vi vil fremsende noderne til sangen senest 14 dage før audition.

– 2. DEL: Onsdag den 1. November 18.00 – 22.00 afholdes danseaudition i hold.

– CALL BACK: Går du videre fra disse auditions inviteres du til call-back lørdag d. 4. november kl. 10.00 – 14.00, hvor vi arbejder med impro i grupper og ensemble sang. Den efterfølgende uge vil du få besked om, du er kommet med i castet.

I audition panelet sidder:
Clara Marie Tange (instruktør)
Amanda Darfelt (koreograf)
Christina Falk Nielsen (sanglærer og producent.)
Der vil ydermere være pianist til rådighed.

HVIS DU BLIVER EN DEL AF CASTET:
Undervisnings- og produktionsforløbet begynder i november, hvor vi hver tirsdag og enkelte onsdage øver kl. 18.00 – 21.00 på Vibenhus skole.

Forestillingen vil blive afholdt i begyndelsen af maj – når vi nærmer os datoen, vil vi afsløre, hvilken af de københavnske teatre, vi skal optræde på.

Hele forløbet med drama-, sang- og danseundervisning af nogle af de bedste i branchen koster 400kr. om måneden (studiepris: 350kr.).

DU TILMELDER DIG TIL AUDITION HER: https://da.surveymonkey.com/r/KXNF9X8

 

 For mig har musicalholdet været og er stadig ugens højdepunkt. Jeg får lov til at udvikle mig som skuespiller og sanger – og alt sammen i selskab med super søde og dygtige mennesker!

– Tobias Hansen

Jeg har nu gået på SingIn bodys musical hold, siden det startede op i marts 2014 og har både været med i en show case, og nu på opsætningen af Carrie the musical. Jeg synes, det helt unikke er den måde mine lærere formår at få hver elev til at opnå sit fulde potientiale uanset niveau, erfaring og alder.

Jeg har dannet venskaber gennem dette som er unikke og ikke ville kunne dannes på anden måde. Herudover så udvikler jeg mig hver gang personligt og teknisk, og de teknikker jeg lærer her, er dem der har rykket mig allermest og som fortsat gør det.

– Matilde Holmstrup Andersen

Jeg startede hos SingIn Body for lidt over et år siden, og jeg har udviklet mig enormt meget indenfor skuespil og sang. Udover det er lærerne motiverende og disciplinerende, og de lærer os at opføre os professionelt.

– Téo Lepetit

Vi tilbyder workshops af meget forskellig karakter, og vores giver deltagerne mulighed for at fordybe sig i sang, skuespil eller dans.

En-dages workshop med gæstelærere:

I 2017 har vi haft glæden af at kunne ansætte Tomas Ambt Kofoed som gæstelærer på musicalholdet. Derudover har Tomas givet to workshops, der er åbne for alle. De to workshops har hver en varighed á 5 timer og er en introduktion i hvordan man som skuespiller eller sanger kan arbejde med en tekst eller en sang. Vi glæder os til også at arbejde med Tomas i 2018, hvor han giver workshops d. 22. 29. januar kl. 17.00 – 22.00

Vi holder almindeligvis en sommerworkshops og weekends på Møn. Disse Worskhops er intensive forløb hvor hver enkelt deltager får individuel undervisning i sang og skuespil.  Antallet af deltagere er begrænset til 12 på en weekend og 14 på et fem-dages forløb, hvilket sikrer, at alle deltagere får al den tid, de har brug for.

Hver deltager medbringer 1 sang på weekendkurset –  deltager man på sommerkurset medbringes 2 sange.  Hvis man ønsker det, kan man få sangene tildelt af sanglæreren.

SANG

Sangligt startes hver dag med en teknisk opvarmning i gruppe. De tekniske øvelser er tilrettelagt, så der især tages hånd om støtte, men også højdeproblematikker, fuldregister arbejde mm. Herefter arbejdes der efter masterclass princippet, hvor der fokuseres udelukkende på den enkeltes behov sangteknisk og udtryksmæssigt, der søges dog også at inkludere de elever, der ser på, med dialog og spørgsmål.

Nodelære/ dans og bevægelse

På sommerkurset i 2016 har vi på opfordring indlagt nodelære, for dem, der allerede kan noder er der mulighed for at deltage i danseklasser. Vi arbejder med moderne dans og teknisk og udtryksmæssigt. Der arbejdes ikke med dans på weekendkurset.

Endelig vil der være masser af plads til hygge, grill, badning mv. Begge kurser afsluttes med fest og koncert.

 

Kurserne på Møn er noget jeg altid elsker at bruge min tid på. Ligegyldigt hvem man er sammen med dernede, er det altid super hyggeligt. Lærerne bringer eleverne super god undervisning, samtidig med at de er åbne overfor hvad man er komfortabel med.

– Sarah Hammerstrøm

Kurserne på Møn er en den helt perfekte måde at komme lidt væk på og for en uge bare være til stede sammen med søde mennesker, god mad og en fantastisk stemning. Jeg har personligt formået at udvikle mig personligt og teknisk ud fra de teknikker lærerne, tager i brug og arbejder intenst med i en hel uge. Det er en fantastisk måde at møde nye mennesker og venner for livet på og med kæmpe mulighed for udvikling.

– Matilde Holmstrup Andersen

Hvis man gerne vil lidt væk fra hverdagens stres og jag er et af kurserne på Møn helt sikkert noget man skal overveje. Hele atmosfæren og stemningen gør at der lynhurtigt bliver dannet nogle trygge rammer for dem, der måske ikke er så fortrolige med det at skulle stille sig op og synge foran andre. Og der er noget for alle. Hvis man kun lige er startet med at synge er det et fantastisk forum hvor man kan prøve det af og blive lidt mere tryg ved det at skulle stille sig op overfor andre. Hvis man derimod er en garvet sanger er det også en måde hvorpå man kan få trænet intensivt og virkelig få udviklet sig.

– Liza Westh Larsen

SingIn Body afholder 2 offentlige koncerter om året – en om foråret og en om vinteren. Koncerterne er et tilbud til solosangseleverne, der til hver koncert forbereder 1 – 2 sange og et fællesnummer.

Koncerterne er med liveband – klaver/keyboard, guitar, bas og trommer og afholdes på spillesteder/ kulturhuse i København. De sidste par år har vi vekslet mellem at være i Krudttønden på Østerbro og Metronomen på Frederiksberg.

Koncerterne er dels udformet som en undervisnings workshop og dels udformet som et show.

Deltagerne møder bandet og sangcoachen tidligt om formiddagen og der arbejdes hele dagen for at lave en cool koncert.

Dagen indledes med fællesopvarmning og herefter får hver deltager mulighed for at få sin sang/sange igennem med bandet i form af master class. I denne arbejdsproces justeres samarbejdet med bandet og sangtekniske og udtryksmæssige problematikker, der måtte være eller opstå.

En time før koncerten skiftes fokus og der arbejdes nu på at skabe et så professionelt produkt som muligt. Scene og spillested, der hele dagen har fungeret som prøvesal bliver ryddet op, der sættes lys og klædes om og så er der showtime!

Koncerten er offentlig og annonceres.

Tilknyttet Band:

Caleb Fawcett (klaver, keyboard)
Andreas Hatholt (elbas, kontrabas)
Mikkel Schnettler (trommer, Percussion)
Dennis Flacheberg (guitar)

Sangcoach:
Christina Falk Nielsen

Der er endvidere tilknyttet professionel lydmand til koncerten og i nogle tilfælde er der også tilknyttet videokunstner eller lysdesigner til koncerten