Christina Falk Nielsen

Christina Falk Nielsen

Sang - Dagsforløb, Musical & Opera

Christina Falk Nielsen er uddannet cand.mag i musik og teater fra Københavns Universitet. Hun har ydermere taget en to-årig sangteknisk uddannelse hos Anne Rosing.

Christina stiftede i 2011 skolen Sing In body, der blev godkendt under Københavns Kommune og derfor modtager årlig finansiel støtte fra kommunen. Visionen var at kunne give kvalitetsundervisning til unge til en pris, der er til at betale. Alle skolens lærere skal være udøvende i deres fag og have et fagligt højt niveau. I skolens første år blev kun udbudt sangundervisning.  Musicallinjen blev grundlagt i 2014 og operalinjen i 2017.

Christina er i sit virke udover at lede skolen og undervise i sang også kulturaktør på højeste plan. Hun har således stfitet og grundlagt Cph Opera Festival og leder kontinuerligt efter ny formidlingsformer for især opera. Christina er udøvende sanger og giver koncerter i både ind og udland.

Clara Marie Tange

Clara Marie Tange

Skuespil - Dagsforløb & Musical

Clara er freelance sceneinstruktør og underviser. Hun underviser pt. ved Teater- og performancestudier på Københavns Universitet, og hun udbyder bl.a. workshops i, hvordan man kan anvende kroppen som materiale i scenekunstneriske processer.

Clara har stor interesse i og erfaring med at forene det fysiske teater med musikdramatiske formater, og hun fokuserer i sin undervisning på, at den enkelte træner sin selvstændighed som performer og oparbejder en bevidsthed om sine udtryksmæssige styrker.

Laurits Dragsted

Laurits Dragsted

Repetition, Kapelmester - Opera

Er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har desuden studeret hos Eugen Indjic i Paris og Jane Klaviter i New York.

Laurits har arbejdet hos Sing in body siden 2017 og været gennemgående repetitør på opera-forestillingerne Brundibar, Dido & Aeneas, Hans og Grete og The Fairy Queen.

I 2020 har han medvirket som repetitør på La Traviata på det kongelige teater og La Morte d’Orfeo på DKDM. Ved siden af arbejdet fortsætter Laurits sine studier på Musikkonservatoriet og Operaens masteruddannelse i repetition.

Mikkel Schnettler

Rytmelære - Dagsforløb / Kapelmester - Musical

Uddannet musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium med percussion som hovedinstrument. Har undervist i 20 år på bla. konservatorier, universiteter, musikskoler og folkeskoler. Har spillet og indspillet med et hav af forskellige kunstnere i ind- og udland, heriblandt Rasmus Nøhr, Karen Mukupa, Al Agami, Annette Heick og mange andre.

Har desuden været kapelmester og musiker på en lang række teaterforestillinger. Driver firmaet RYTMEworkshop, der laver stomp og rytmetræning med firmaer og private.

Nikolaj Hjort Kristensen

Nikolaj Hort Kristensen

Repetition, Kor - Musical

Uddannet underviser fra musikvidenskab ved Københavns Universitet. Professionel akkompagnatør hos bl.a. Rytmisk Korforsyning, Rytmisk Center, Sjællandske Kor & Vokal Ensembler – og senest for solisterne Sibylle Glosted og Johnny Jørgensen. Freelance pianist til optrædener på både de store og små scener i Hovedstadsområdet med bl.a. Bondbandet, Dancing Queen, Lysår, SUS4, Orquesta Musicologia og flere.

Musiklærer hos Søagerskolen, Boesagerskolen og Hillerød Musikskole.

Peter Pedersen

Hørelære - Dagsforløb

Peter Pedersen er uddannet fra Musikvidenskab på Københavns Universitet og er under uddannelse som rytmisk musiker på Syddansk Musikkonservatorium. Hans undervisningserfaring rækker fra at være timeansat lærer på Gefion Gymnasium som musikalsk konsulent til at være fastansat musiklærer på Ingrid Jespersens musikskole. Peter har også et virke som professionelt udøvende musiker (guitarist), hvorledes han udgav sit første album “At the Moment” i år 2019.

Læs mere om Peter Pedersen

Alexander Ogdal Møller

Lyddesigner og afvikler

Uddannet elektro ingeniør med speciale i elektro akustik. I 2008 var han på den rytmiske højskole som lydtekniker og har efterfølgende fokuseret på lyd i forbindelse med teater.

Han har arbejdet med professionelt lyddesign og afvikling siden 2005. Alexander arbejder fast for flere ungdomsskoler, ungdoms teaterforeninger og er derudover fast afvikler på bl.a. Hamletscenen og Nørrebro Teater.

Udover teater afvikling, laver Alexander lyd for bands, solister mm. samt til diverse arrangementer rundt omkring i hele landet.

Emil Vodder

Forestillingsleder på Opera og Musical

Emil Vodder K. dimitterede som komponist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus 2018. I sit virke har han generelt stort fokus og interesse for forholdet mellem lyd og form, og han arbejder derfor med en bred vifte af auditive og visuelle udtryksformer, som blandt andet tæller performance-kunst, totalinstallationer, koncerter, teater m.m. – ofte i et tværmedielt format. Således er det også naturligt for ham at indtage en plads i produktionenteamet, hvor han arbejder med scenografi og form i forhold til fortolkninger af musiske værker.

Læs mere om Emil Vodder

Jonathan Ravn Selnæs

Lysdesigner og afvikler

Blev færdiguddannet Eventtekniker med speciale i Illuminationsteknik i 2018, og fik branchens sølvmedalje. Under sin uddanelse har han været fast belysningstekniker i bl.a. DR’s koncertsal. Forinden var han på Hoptrup efterskole med speciale i lys.

Med sine 10 års erfaring, har Jonathan rigtig meget viden at byde ind med. I de seneste 7 år har han lavet diverse musicals, heriblandt, Den Eneste Ene, Hairspray og Verden Venter.

Jonathan arbejder til hverdag som freelance lystekniker og deltager bl.a. i diverse større events og TV-shows.