Musical

Musical forløbet tilbyder teknisk og kunstnerisk udvikling i sang, dansk og skuespil samtidig med at der arbejdes frem mod et antal forestillinger på en scene i Københavns området.

Hvert år opsætter vi en musical efter at have arbejdet teknisk og kunstnerisk i et længere forløb. Der afholdes audition i september og herefter sættes det bedst mulige hold. Vi afholder prøver hver tirsdag i sang og skuespil og hver anden torsdag i dans.  Derudover øves enkelte weekends. I slutningen af forløbet har vi get-in på teateret, og da mødes vi hver dag. Projektet løber fra september – april. Da det er et undervisningsprojekt koster det 400 kr om måneden at deltage – er man på SU og kan fremvise et SU bevis koster det 350 kr.

Næste forløb har opstart: september 2020 og vi forventer at spille musicalen Carrie The Musical.

Opera

Operaforløbet tilbyder teknisk og kunstnerisk udvikling i musikdramatik. Der undervises i basal drama, scenisk nærvær og stil.

Hvert år opsætter vi en opera efter at have arbejdet teknisk og kunstnerisk i et længere forløb. Der afholdes audition i september og herefter sættes det bedst mulige hold.  Vi afholder prøver hver onsdag – og enkelte weekends. I slutningen af forløbet  har vi get-in på teatret og da mødes vi hver dag.  Projektet løber fra september – april. Da det er et undervisningsprojekt koster det 400 kr om måneden at deltage – er man på SU og kan fremvise et SU bevis koster det 350 kr.

Næste forløb har opstart: september 2020 valg af opera er endnu ikke fastlagt.

Dagsforløb

Dagsforløbet er et intensivt kursus med kun 8 pladser, så den enkelte deltager i samarbejde med lærerne kan fordybe sig i sin kunstneriske, tekniske og personlige udviklingsproces. Der undervises i sang, dans, skuespil, rytme og hørelære.

Kurserne er designet til ikke alene at kunne udvikle deltagerne men også klæde dem på til optagelsesprøverne på de videregående sceniske uddannelser.

Der undervises mandag – torsdag  9.00 – 15.30. Kurserne er af forskellig varighed.  I forårssemestret tilbydes  et kursus á  20 ugers varighed – i efterårssemestret af 12 ugers varighed.  Begge kurser er dog delt i to dele, og det er muligt kun af deltage i kursets første del.  Kursets første del indeholder studietur til udlandet, og begge kursusdele indeholder offentlig visning, hvor man kan afprøve sit audition materiale.

Kurserne er struktureret henover følgende tematikker:

 1. Krop og vaner
  Vi træner evnen til at mærke impulser i og med kroppen for at vække bevidstheden om, hvad det gør ved dit udtryk, når du står på scenen.
  Gennem arbejdet med din krop og dens vaner bliver du bedre til at lytte til kroppen og dens signaler, og du er klar over, hvor mange ubevidste vaner du bærer i din krop. Når du har opdaget det, er du klar til at forbedre din teknik og udvikle dig i et langt hurtigere tempo end ellers.
 2. Sansning og udtryk
  Med dette fokus afprøver du, hvordan du kan bruge bevidstheden om kroppen og dens vaner til at skabe et spændende udtryk på scenen. Du forfiner arbejdet med at lytte til impulser og styrker dit eget kunstneriske udtryk.
 3. Dynamik og variation
  I dette tema bliver du trænet i at opdage nye lag i materialet og dig selv, og hvordan du kan blive ved at tilføre nye nuancer og variere dit udtryk, så det forbliver spændende.

Alle deltagere bedes forberede to valgfri sange og en valgfri monolog som skal kunnes udenad ved kursusstart.

Næste forløb har opstart.  14. april

Sangundervisning

Sangundervisningen foregår som masterclass på små hold med max 4 deltagere.  Hver mødegang varer 3 timer og består af  en fælles teknisk opvarmning og soloundervisning på skift.

Hver detager synger således foran hinanden og resten af gruppen inddrages med spørgsmål og feedback.  Man bestemmer helt frit hvad man vil synge, men kan inddrage sanglæreren i beslutningsprocessen.  Sangundervisningen kan anvendes som ren udvikling eller som forberedelse til audition.

Et hold kører almindeligvis 8 uger og koster 1600 kr (1400 kr hvis man kan fremvise SU bevis).

Workshops

Så er vi klar med vores sommerkursus!

Kom du ikke med sidste år så er det nu du skal slå til!

Masser af musik, sang og skuespil – Høns, der chiller sammen med dig i frokostpausen og kaniner, der glad futter omkring. Røsnæs er stedet hvor det finder sted og vi glæder os til at nørde musikdramatik sammen! Hver deltager forbereder en solo og bliver givet mindst et ensemble!

Pris: 3500/ 2750 kr betales senest d. 1. juli
Pris inkluderer: ophold, kost og undervisning
Pris inkluderer ikke: transport, tryk af noder
Varighed: 27- 31 juli
Aldersgruppe: 16 – 30 år
Niveau: Der er mulighed for flere niveauer, da undervisningen overvejende er individuel og tilpasses ud fra den enkelte.

Tilmelding:
Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående link og fremsende auditionvideo med fritvalgt sang til info@singinbody.com
https://da.surveymonkey.com/r/WRCNR7Q

Elever, der allerede er hos Sing In Body behøver ikke fremsende video.

Lærere på kurset:
Clara Marie Tange – skuespil:
Clara er freelance sceneinstruktør og underviser. Hun underviser pt. ved Teater- og performancestudier på Københavns Universitet, og hun udbyder bl.a. workshops i, hvordan man kan anvende kroppen som materiale i scenekunstneriske processer.
Clara har stor interesse i og erfaring med at forene det fysiske teater med musikdramatiske formater, og hun fokuserer i sin undervisning på, at den enkelte træner sin selvstændighed som performer og oparbejder en bevidsthed om sine udtryksmæssige styrker.

Christina Falk Nielsen – Sang:
Christina er freelance sanger og leder af Sing In Body. Christina er ydermere uddannet som sanglærer af Anne Rosing. Christina arbejder med at den enkelte finder sin helt personlige frie klang og via sangerkroppen oparbejder en så solid teknik, at det bliver trygt at stå på scenen.
Derudover arbejder hun med scenisk nærvær og historiefortælling. Christina er desuden optaget af hele tiden at forny musikalsk formidling og har stiftet Cph Operafestival.