Så er vi klar med vores sommerkursus!

Kom du ikke med sidste år så er det nu du skal slå til!

Masser af musik, sang og skuespil – Høns, der chiller sammen med dig i frokostpausen og kaniner, der glad futter omkring. Røsnæs er stedet hvor det finder sted og vi glæder os til at nørde musikdramatik sammen! Hver deltager forbereder en solo og bliver givet mindst et ensemble!

Pris: 3500/ 2750 kr betales senest d. 1. juli
Pris inkluderer: ophold, kost og undervisning
Pris inkluderer ikke: transport, tryk af noder
Varighed: 27- 31 juli
Aldersgruppe: 16 – 30 år
Niveau: Der er mulighed for flere niveauer, da undervisningen overvejende er individuel og tilpasses ud fra den enkelte.

Tilmelding:
Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående link og fremsende auditionvideo med fritvalgt sang til info@singinbody.com
https://da.surveymonkey.com/r/WRCNR7Q

Elever, der allerede er hos Sing In Body behøver ikke fremsende video.

Lærere på kurset:
Clara Marie Tange – skuespil:
Clara er freelance sceneinstruktør og underviser. Hun underviser pt. ved Teater- og performancestudier på Københavns Universitet, og hun udbyder bl.a. workshops i, hvordan man kan anvende kroppen som materiale i scenekunstneriske processer.
Clara har stor interesse i og erfaring med at forene det fysiske teater med musikdramatiske formater, og hun fokuserer i sin undervisning på, at den enkelte træner sin selvstændighed som performer og oparbejder en bevidsthed om sine udtryksmæssige styrker.

Christina Falk Nielsen – Sang:
Christina er freelance sanger og leder af Sing In Body. Christina er ydermere uddannet som sanglærer af Anne Rosing. Christina arbejder med at den enkelte finder sin helt personlige frie klang og via sangerkroppen oparbejder en så solid teknik, at det bliver trygt at stå på scenen.
Derudover arbejder hun med scenisk nærvær og historiefortælling. Christina er desuden optaget af hele tiden at forny musikalsk formidling og har stiftet Cph Operafestival.